Alles goed?

Deze simpele vraag wordt dagelijks ontelbare keren gesteld. Meestal geven we een positief antwoord. Oók wanneer het niet zo goed gaat.
Als psychosociaal begeleider vraag ik ook aan het begin van elk gesprek hoe het met je gaat. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en bied een luisterend oor.

Bij psychosociale begeleiding is het belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen cliënt en hulpverlener. Bij ons vrijblijvende kennismakingsgesprek komt dit naar voren. Daarbij is het belangrijk dat je zelf de keuze maakt om te willen werken aan het veranderingsproces.

In het counselingstraject help ik je bewust te maken waardoor de balans is verstoord. Ik begeleid vervolgens het proces naar het vinden van een nieuw evenwicht. Ik houd een spiegel voor en geef praktische handreikingen.
Er is sprake van een gelijkwaardige relatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het proces; de keuzes die je maakt en de stappen die je zet. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jouw problemen en klachten. Je kunt daarbij rekenen op mijn toewijding en betrokkenheid.

Vragen? Neem gerust contact met mij op.

Contact

Stuur mij een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.