Mijn naam is Tunske (1969), getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik ben fysiotherapeut, psychosociaal begeleider, coach en pastoraal counselor.

In 1992 rondde ik mijn studie fysiotherapie met succes af. Daarna heb ik als fysiotherapeut veel ervaring opgedaan, in verschillende settingen. Door een lichamelijke klacht kon ik vanaf 2006 mijn beroep niet meer uitoefenen. Althans, niet op de manier waarop ik het graag zou willen.

Ik besloot weer te gaan studeren en heb de HBO-opleiding tot psychosociaal therapeut/coach/counselor gevolgd. In mijn afstudeerscriptie Mensenwerk onder druk deed ik onderzoek naar de rol van de psychosociaal therapeut om mensen die ziek zijn – of ziek dreigen te worden – door verhoogde (werk)druk te begeleiden. Dit om ziekteverzuim te verkorten en het liefst te voorkomen. Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk in psychosociale begeleiding.

In 2008 ben ik tot geloof gekomen. Ik kreeg hierbij een ander inzicht in het begeleiden van mensen met levensvragen. In 2009 liet ik mij dopen. Mijn verlangen om Christenen te coachen is sindsdien gegroeid. Want ook al leef je met de Bijbel, je kunt nog steeds uit balans raken. Ik wil graag Christenen handvaten bieden om het evenwicht te herstellen.
Daarom heb ik in 2013 een cursus pastorale counseling gevolgd bij Tyndale Theological Seminary in Badhoevedorp. Hier kwam mijn HBO-opleiding in vogelvlucht voorbij met een onderbouwing van het Woord. Door het Woord kan ik cliënten een oplossing aanreiken voor de problemen waartegen ze aanlopen.

Omdat ik mijn werk als Fysiotherapeut toch heel erg miste, heb ik in besloten opnieuw mijn BIG registratie te gaan halen. In juni 2017 heb ik hierdoor mijn bevoegdheid weer om mijn werk als fysiotherapeut te mogen beoefenen.

Naast mijn praktijk voor Psychosociale Begeleiding heb ik nu een kleinschalige fysiotherapie praktijk.

Ik ervaar mijn werk als een passie. Mijn doel is om mensen weer in balans te brengen. Mijn begeleiding en behandelingen zijn gericht op het vergroten van iemands daadkracht. Bewust worden van eigen verantwoordelijkheden, het maken van keuzes en grenzen leren ontdekken staan bij mijn begeleiding voorop.

Vragen? Neem gerust contact met mij op.

TUNSKE-DE-VRIES
Contact

Stuur mij een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.